Laat uw stem horen: schrijf sneller & maak impact met AI-Schrijftraining

“Deze cursus was een eyeopener.”

Elke dinsdag om 13:00-15:00 & elke zaterdag om 09:00-11:00 (online)

De Spinozagroep gelooft in de kracht van vrije denkers en vrije sprekers. In mensen die zich inhoudelijk, onderbouwd en met rechte rug kunnen en durven roeren in het debat. Zij zijn essentieel voor een gezonde, democratische samenleving. Maar ruimte voor andersdenkenden lijkt te krimpen. Perspectieven en mensen worden buitengesloten; ideeën en woorden verboden. Hoe kunt u uw stem laten horen in veelal door dogma gedomineerde debatten?

De Spinozagroep biedt u tijdelijk een unieke oplossing: de AI-Schrijftraining.

Onze trainers hebben honderden uren gewerkt met verschillende AI’s waaronder ChatGPT3, en kunnen u helpen om 2 tot 5 keer sneller teksten te schrijven (maar waarschijnlijk meer). Dit kan zonder kwaliteitsverlies, en vaak zelfs met méér creativiteit dan tevoren. Op deze wijze kunt u een veelvoud aan impact maken in belangrijke debatten, maar natuurlijk ook in andere aspecten van uw professionele en persoonlijke leven.

Een cursus als deze kunt u u nergens anders vinden. Bovendien is hij kort beschikbaar: na 28 februari aanstaande zal de AI-Schrijftraining niet meer worden aangeboden. Maak dus gebruik van deze kans die u niet weer noch elders zult krijgen.

The Sky is the Limit

Voor wie is de training?

“Ik vond de sfeer buitengewoon prettig.”

Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die affiniteit heeft met het gedachtengoed van de Spinozagroep. Oftewel: voor al wie open debat en academische vrijheid koestert en wil bevorderen.

U heeft géén technische kennis nodig of ook maar enig verstand van AI (kunstmatige intelligentie). Het enige wat u nodig heeft is bijvoorbeeld een idee voor een artikel of een kladversie en wij helpen u verder. Na afloop van de training heeft u niet alleen een (groot deel van) uw artikel klaar, u heeft ook de handvatten om voortaan vele malen sneller te schrijven.

Wat en wanneer?

Wij bieden online trainingen aan van 2 uur onder begeleiding van een ervaren AI-gebruiker, universitair docent, bedrijfstrainer en schrijver. De groepen houden we klein, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en vragen. In essentie volgt elke training deze opzet:

 • Korte uitleg AI en ChatGPT3
 • Inventarisatie & oefenen
 • Schrijven onder begeleiding
 • Q&A

Wat kost de training?

De trainingskosten verschillen per deelnemer:

 • Standaardtarief: €75,-
 • Studenten: €25,-
 • Patrons & donateurs van €75,- of meer: gratis
 • Auteurs Spinozagroep: gratis

Korting of kwijtschelding is eventueel mogelijk – deze tijden zijn al duur genoeg. Neem dan even contact op via de mail.

Inschrijven

Schrijf u nu in* door een bericht te sturen naar info [at] spinozagroep.nl. Geef in uw bericht aan:

 • in welk tijdslot u geïnteresseerd bent (dinsdag 13-15u of zaterdag 09-11u),
 • welke data,
 • en welk tarief op u van toepassing is.

Let op: er zijn beperkt plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Neem vandaag nog contact op en til uw schrijfvaardigheden én snelheid in no-time tot een hoger niveau!

*Inschrijven is alleen mogelijk als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief.