Laat uw stem horen: schrijf sneller & maak impact met ChatGPT

“Deze cursus was een eyeopener.”

Wanneer: Op aanvraag
Waar: Online (u ontvangt de gegevens na inschrijving en acceptatie)

De Spinozagroep gelooft in de kracht van vrije denkers en vrije sprekers. In mensen die zich inhoudelijk, onderbouwd en met rechte rug kunnen en durven roeren in het debat. Zij zijn essentieel voor een gezonde, democratische samenleving. Maar ruimte voor andersdenkenden lijkt te krimpen. Perspectieven en mensen worden buitengesloten; ideeën en woorden verboden. Hoe kunt u uw stem laten horen in veelal door dogma gedomineerde debatten?

De Spinozagroep biedt u tijdelijk een unieke oplossing: de online Spinoza-ChatGPT-training (Géén technische kennis of achtergrond vereist!) van 1,5 uur.

Onze trainers hebben ruim 2500 uur gewerkt met verschillende AI’s waaronder ChatGPT3, en kunnen u helpen om 2 tot 5 keer sneller teksten te schrijven (maar waarschijnlijk meer). Dit kan zonder kwaliteitsverlies, en vaak zelfs met méér creativiteit dan tevoren. Dit geldt ook voor allerlei andere werkzaamheden en taken waarin u werkt met tekst en/of cijfers. Op deze wijze kunt u een veelvoud aan impact maken in belangrijke debatten, maar natuurlijk ook in andere aspecten van uw professionele en persoonlijke leven.

Kosten: €75,- (excl. BTW)

Een cursus als deze kunt u nergens anders vinden. Bovendien is hij beperkt beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter om u op de wachtlijst te zetten. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.

Deze schrijftraining vergroot ook uw stem, bereik en zelfs inkomsten in uw professionele leven:

“Ik heb net in 10 minuten tijd 3 inhoudelijk zeer sterke blogs online gezet voor een opdrachtgever! Met hashtags + opties voor Social Media posts! GAAAAF! Nogmaals dank!”

The Sky is the Limit

Voor wie is de training?

“Ik vond de sfeer buitengewoon prettig.”

Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die affiniteit heeft met het gedachtengoed van de Spinozagroep. Oftewel: voor al wie open debat en academische vrijheid koestert en wil bevorderen.

U heeft géén technische kennis nodig of ook maar enig verstand van AI (kunstmatige intelligentie). Het enige wat u nodig heeft is bijvoorbeeld een idee voor een artikel of een kladversie en wij helpen u verder. Na afloop van de training heeft u niet alleen een (groot deel van) uw artikel klaar, u heeft ook de handvatten om voortaan vele malen sneller te schrijven.

Wat en wanneer?

Wij bieden online trainingen aan van 1,5 uur onder begeleiding van een ervaren AI-gebruiker, universitair docent, bedrijfstrainer en schrijver. De groepen houden we klein, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en vragen. In essentie volgt elke training deze opzet:

  • Korte uitleg AI en ChatGPT3
  • Inventarisatie & oefenen
  • Schrijven onder begeleiding
  • Q&A

Wat kost de training?

De trainingskosten verschillen per deelnemer:

  • Standaardtarief: €75,-